top of page
széchenyi-2020.png
file copy.png

A Felhívás címe: Innovációs ökoszisztéma építése (startup és spinoff) A Felhívás kódszáma: GINOP-2.1.5-15

A projekt címe: Quantum Leap Inkubátor Győr

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.5-15-2016-00011

A kedvezményezett neve: Quantum Leap Innovációs és Iparfejlesztési Korlátolt Felelősségű Társaság

A támogatás összege: 578 376 000 Ft

A támogatás mértéke: 80,00 %.

A projekt megvalósítási időszakának kezdő dátuma: 2017. február 1.

A projekt befejezésének tervezett dátuma: 2022.06.30.

A program honlapja: https://www.quantumleap.hu/ginop

A projekt megvalósítói: Quantum Leap Innovációs és Iparfejlesztési Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt célja, tartalma

 

A Quantum Leap a győri Széchenyi István Egyetemmel (SZE) kötött stratégia megállapodás értelmében indította el a győri központú, startup inkubáció megvalósítását, Győr-Moson-Sopron megyei és Nyugat-Magyarországi fókusszal. A startup inkubációhoz szükséges infrastruktúrát a Széchenyi István egyetem biztosítja, amely bázisául a Menedzsment Campus épülete szolgál. Az inkubáció fő célja, hogy az egyetemi innovációs bázison képződő innovációk startuppá és spinoffá fejlesztése megtörténjen, és azok piacra lépjenek. Az inkubáció az ötlet validálástól, a startup és prototípus építésig, majd a piaci validálásig és piacra lépésig tart. Az inkubációs működést az egyetemi bázisról kikerülő startupok hatékony üzletfejlesztése, piacra léptetése és több nemzetközi sikersztori létrehozása indukálja. Ehhez megfelelő alapot képez a Széchenyi István Egyetemen (Győrben) zajló magasszintű innovációs és K+F tevékenység, amely üzletileg hasznosítható technológiai transzferjének modelljét is kialakítja a régiós inkubátor. Az inkubáció folyamatosan nyitott, de ún. inkubációs szemeszterekben történik.

A GINOP-2.1.5-15 „Innovációs Ökoszisztéma építése (startup és spinoff)” pályázati konstrukcióban a Quantum Leap Innovációs és Iparfejlesztési Korlátolt Felelősségű Társaság 578,376 millió Ft támogatást nyert, melyből induló vállalkozások továbbtámogatását valósítja meg.

A benyújtás elektronikusan történik két lépcsőben: a startup az inkubátor központi mailcímére küldött e-mailben jelentkezik az alábbi dokumentumok benyújtásával: az inkubációs kérelemhez kapcsolódó 3 adatlap (jelentkezési lap, inkubációs támogatási nyilatkozat, inkubációs kérelem adatlap). Ezt követően az inkubátor 1 munkanapon belül hozzáférést ad a szerverének egy mappájához, ahova 24 órán belül szükséges valamennyi dokumentumot feltölteni. Az eljárásrend részletes leírását az inkubációs folyamatleírás tartalmazza.

E-mail: info@quantumleap.hu

Cím: 9026 Győr, Egyetem tér 1.

 

Az Inkubációs kérelem előfeltétele a megalapított vállalkozás.

A pályázathoz kapcsolódó dokumentumok és részletes leírások az alábbi linkeke érhetők el:

 

GINOP-2.1.5-15

INKUBÁCIÓS PÁLYÁZAT

GINOP 2.1.5-15

sze_logo_allo_RGB_white_bg.png
Picture3.png
Artboard 1.png
bay.jpg
hiventures.png
images.png
bottom of page