top of page

„Invention is not enough. You have to combine both things: invention and innovation focus, plus the company that can commercalize things and get them to people.”

Larry Page, co-founder of Google.inc

Program videók

A Quantum Leap kft. által végzett inkubációs tevékenység formái a következőek: 

  • oktatási szemeszterek (pl. EIT Climate-KIC részére), 

  • egyedi mentorlás (pl. Valley Connect programban), 

  • tréningek, felkészítések és workshop-ok tartása (pl. Startup Campus programban)

  • személyes tancsadói támogatás, azaz „coaching”.

2017-ben nemzetközi szintre emeltük Startup Campus programunkat, így Londonban is létrehoztunk egy inspiráló közeget az innovációk számára. Londoni programunkban olyan 18 és 30 év közötti magyar fiatalok vesznek részt, akik vállalkozói motivációval, ötlettel rendelkeznek és Londonban, illetve Nagy-Britanniában élnek. Programunk során a külföldön élő fiatalok és a hazai szereplők közti üzleti kapcsolatok kiépítésére, valamint a résztvevők külföldön megszerzett tudásának becsatornázása törekszünk. A videóban ők mesélnek tapasztalataikról.

2016. április 13-án tartottuk Kecskeméten a Startup Campus 2. eseményét, amelyen a workshop-on 11 startup mutatkozott be. A startupokat a Quantum Leap csapata - az Enterprise Hungary Nonprofit kft-vel együttműködésben - válogatta és készítette fel a regionális bemutatkozásra. A legtehetségesebb startupokkal hamarosan elkezdjük a helyi inkubációt, és a legjobbak csatlakoznak a győri startup dealflow-hoz.  Az eseményt támogatta a Nemzeti, Kutatás Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) és az MKB Consulting. A helyszínt és a szakmai hátteret a Kecskeméti Főiskola GAMF-kara biztosította. Az eseményen "Startup Generáció" címmel innovációs témájú beszédet tartott Dr. Pálinkás József, az NKFIH elnöke.

A Quantum Leap 2016. március 16-án tartotta Győrben a Startup Campus eseményt, amelyen egyetemi startupverseny és innovációs kerekasztal beszélgetés volt. Szervező partnereink: Enterprise Hungary Nonprofit kft, támogató: Nemzeti Innovációs és Fejlesztési Hivatal (NKFIH).

A kerekasztal beszélgetésben résztvettek: Dr. Pálinkás József (NKFIH elnök), dr. Földesi Péter (Széchenyi István Egyetem rektor), Borokai Zsolt (Győr polgármestere), Hanula Barna (Audi vezetője).

Az ötletverseny zsűrije: dr. Henn Péter (ÉMI vezérigazgató), Pongrácz Ferenc (IBM Magyarország üzletfejlesztési vezető és AmCham elnök), Dr. Várady Zoltán (CKTA vezetője és befektető) és Alex Pappandimitrousz (MKB Consulting).

A „Get in the Ring” (szervező: Enterprise Hungary Nonprofit kft) nemzetközi startup versenyben a debreceni és budapesti döntőbe nevezett startup-ok felkészítő tréningjének tartása:

A „Get in the Ring” startup versenyek döntőjében inkubáció és a szakmai program támogatása (moderálása) és a „Startup Campus” program előkészítése:

INKUBÁCIÓS PÁLYÁZAT

GINOP 2.1.5-15

sc_logo.png
euraxess_with_eclogo.png
cropped-Insider_logo_2.png
bottom of page